Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αθήνα Παρτ2


Την επόμενη μέρα, Κυριακή πρωί δηλαδή, πήραμε το πλούσιο πρωινό μας και πήγαμε βόλτα προς το Μοναστηράκι. Μετά, πήραμε ένα περίπατο γύρω από τον λόφο της Ακρόπολης, μέσα από διάφορα σοκάκια που θύμιζαν επαρχία!
Τελικά φτάσαμε στο μουσείο της Ακρόπολης όπου κάτσαμε για αρκετή ώρα και σε κάποια φάση πήρα και το καφεδάκι μου εγώ στο καταπληκτικό καφέ του μουσείου με θέα τον Παρθενώνα, γαλλικό καφέ μόνο με 3 ευρώ σε καταπληκτικό περιβάλλον. Στο μουσείο σημειωτέον δεν πληρώσαμε εισιτήριο με την κάρτα πολιτισμού, όπως και σε όποιους άλλους αρχαιολογικούς χώρους πήγαμε.
Μετά κάναμε πρώτα μια βόλτα προς την πύλη του Αδριανού και τον Ναό του Ολυμπίου Διός και μετά πήγαμε στον πεζόδρομο στην Αρεοπαγίτου (δίπλα στο Ηρώδειο) και στην Α. Παύλου ως το Θησείο. Μετά επιστρέψαμε στο Μοναστηράκι και τσιμπήσαμε στους Διόσκουρους, ψηλά προς τα Αναφιώτικα, με θέα φοβερή, λογικές τιμές και ωραία ατμόσφαιρα.
Μετά επιστροφή και τα γνωστά, άγριο σεξ, ενίοτε με συνοπτικές διαδικασίες, και μετά υπνάκος φυσικά προτού καν περάσουν τρία δευτερόλεπτα!!! (έχω ξεχάσει πως είναι να σπας το φράγμα των τριών δευτερολέπτων). Βέβαια πολλοί και πολλές από το αναγνωστικό μας κοινό θα υποψιάζονται ότι αυτές οι περιγραφές μου είναι προϊών φαντασίας μετά από παρατεταμένη σεξουαλική επαφή με το ψυγείο μου (τα χαλάσαμε γιατί τελευταία η σχέση μας ήταν πολύ...ψυχρή!).
Βραδάκι είχαμε κανονίσει να πάμε στη Θεατρική Σκήνη και να δούμε την παράσταση "Αυγά Μαύρα" η οποία μας άρεσε αρκετά, ειδικά το πως έπαιζε ο Αντώνης Αντωνίου. Το σενάριο όμως (του Διονύση Χαριτόπουλου) δε με ενθουσίασε, γιατί στο τέλος της ιστορίας προσπάθησε να κρατήσεις ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές του εμφυλίου, λες και μπορείς να βάλεις στο ίδιο σακί τους αντάρτες του ΕΛΑΣ με τους ταγματασφαλίτες...
Τέλος πάντων, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης κάναμε μια βολτούλα αλλά οι μπαταρίες μας είχανε αδειάσει, οπότε επιστρέψαμε για βουτιά στο κρεβάτι! Βασικά πιο πριν προέκυψε το όμορφο σκηνικό του να παίρνουμε κρασάκια και ποτήρια του κρασιού και να το απολαμβάνουμε στο δωμάτιο χαλαρά στα κρεβάτια με συνοδεία σνακ και διαβάζοντας χαλαρά την εφημερίδα των συντακτών!

2 σχόλια:

  1. ούτε κατάλαβες τι είδες στο θέατρο
    για τον Εμφύλιο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κακόβουλα, σεξιστικά, μεταμφιλιοπολεμικά, ανατρεπτικά, κουλτουριάρικα κτλ σχόλια της συγγραφικής μας ομάδας απέδωσαν επιτέλους καρπούς και βρέθηκε ένας ακόμα αναγνώστης/αναγνώστρια (είδος προς εξαφάνιση) του μπλογκ μας, που μπήκε μάλιστα στον κόπο να μας πει ότι δεν καταλάβαμε τι είδαμε στο θέατρο! Μα φυσικά κανείς δεν είπε ότι είμαστε γνώστες του θεάτρου (ακόμα και στο ο καραγκιόζης φούρναρης μπορώ να κάνω ανάλυση!), απλώς έγραψα πως είδαμε την παράσταση εμείς και πως νιώσαμε. Μπράβο στον αναγνώστης/αναγνώστρια που κατάλαβε την παράσταση καλύτερα από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή